Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Nieuws overzicht

Max ICT behaalt HPE Silver Partner status

19-07-2017

Eddy en Karim showen hun behaalde HPE certificaten

Max ICT is officieel benoemd tot Silver Partner van Hewlett Packard Enterprise (HPE). Dankzij de inspanningen van Operationeel Directeur Eddy Maijs en Accountmanager Karim Bouwmans mag Max ICT zich Silver Server Specialist én Silver HPE Security Specialist noemen. Silver Partner word je niet zomaar. HPE reikt de Silver status alleen uit aan partners die aantonen dat ze kennis en ervaring hebben op specifieke technologiegebieden. Het bereiken en behouden van deze Silver Partner Status vraagt de nodige investering van onze medewerkers. Een voorwaarde is dat zij zich continu blijven ontwikkelen en dit bewijzen door het behalen van certificeringen. Ook moeten er omzetdoelstellingen worden gehaald.
 
Door het afgeven van de Silver Partner Status laat HPE zien dat Max ICT een betrouwbare partner is, die beschikt over getrainde en gekwalificeerde specialisten met kennis en ervaring op het gebied van HPE producten en oplossingen. Behalve hardware leverancier van servers, networking en storage is Hewlett Packard Enterprise bovendien een partner die meedenkt en meezoekt naar oplossingen voor onze klanten. Zo worden we op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen en biedt HPE waar nodig ondersteuning. En daar profiteren onze klanten van!
 

Nieuws overzicht
Zie ook onze Adviseurs en de Koopjescorner
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo