Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Nieuws overzicht

Betalen met iDEAL vanaf 1 april 2018 gratis!

30-03-2018



Sinds iDEAL in 2005 werd geïntroduceerd zijn er meer dan 1 miljard betalingen met iDEAL gedaan bij meer dan 100.000 webshops en andere organisaties. Bovendien betaalde 60% van de consumenten zijn laatste online aankoop met iDEAL. Ook onze klanten maken graag gebruik van deze betaalmethode en daar staan we volledig achter, omdat het makkelijk én veilig is.

Weg met die kosten!
Voor het gebruik van een betaalmiddel mogen (web)winkels een toeslag in rekening brengen. Voor iDEAL betalingen rekenden wij bijvoorbeeld €0,50. Rekenden? Inderdaad! Vanaf vandaag betaal je ook bij Max ICT geen extra kosten meer als je met iDEAL afrekent!

Waarom?
We zijn altijd benieuwd naar de mening van onze klanten en zeker tijdens de ontwikkeling van onze nieuwe website hebben we onze oren en ogen goed opengehouden. Wat we tegenkwamen? "Kosten in rekening brengen voor een standaard betaalmethode? Dat is toch niet meer van deze tijd?!" of "Je berekent toch niet elke cent aan je klanten door?!" En daar zijn wij het helemaal mee eens.

Mobiel winkelen
Onze website is nu volledig responsive en daarom ook geschikt om te winkelen op je smartphone of tablet. Via iDEAL mobiel kun je je aankoop zelfs mobiel betalen. Hoog tijd dus om die extra kosten te schrappen!

Nieuwe ontwikkelingen
Steeds meer banken voegen de mogelijkheid om iDEAL QR-codes te scannen toe aan hun mobiel bankieren app. Er is zelfs afgesproken dat in 2018 àlle Nederlandse banken hun mobiele apps gaan uitbreiden met deze functionaliteit. 

Hoe werkt betalen met een QR-code?
Biedt jouw bank de mogelijkheid om te betalen met een QR-code? Dan hoef je niet meer op zoek naar je bankpas en cardreader. Kies voor iDEAL als betalingsmethode, selecteer je bank en kies ervoor om met de App van je bank te betalen. Er verschijnt een QR-code op je beeldscherm die je kunt scannen met de App. Druk op bevestigen en klaar ben je!


Nieuws overzicht
Zie ook onze Adviseurs en de Koopjescorner
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo