Max ICT B.V. maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele, analytische
en marketing-doeleinden. Onze functionele cookies zorgen voor een goed werkende website. De
analytische cookies helpen ons om te ontdekken hoe klanten onze site gebruiken, zodat wij deze
kunnen verbeteren. Daarnaast gebruiken we marketing-cookies, waardoor wij advertenties op jouw
interesses kunnen aanbieden.
Klik op “Alle cookies toestaan” om te ze te accepteren. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we
alleen functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren aanpassen door op ‘voorkeuren
aanpassen’ te klikken.
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Zie ook onze Privacy Policy en ons Cookiebeleid. Maak hieronder de keuze welke cookies je wilt gebruiken.
With the original ROMMELSBACHER baking stone, you will grow to a bread and pizza baker in next to no time. Insert the baking stone in the oven, heat up and you can celebrate your "stone oven festival" with wonderfully crisp bread, bread rolls, pizza or other yeast-risen pastry - also suitable for ready-to-serve pizza and other pastries.
The traditional way of baking right on the stone furnishes bread with a regular, tasty crust, and pizza with a perfectly crisp base.
The Pizza / Bread Baking Stone PS 16 fits in every usual built in oven, in the PizzAvanti BG 1600 and in the Biological Oven BGO 1600/E from Rommelsbacher.