Max ICT B.V. maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken voor functionele, analytische
en marketing-doeleinden. Onze functionele cookies zorgen voor een goed werkende website. De
analytische cookies helpen ons om te ontdekken hoe klanten onze site gebruiken, zodat wij deze
kunnen verbeteren. Daarnaast gebruiken we marketing-cookies, waardoor wij advertenties op jouw
interesses kunnen aanbieden.
Klik op “Alle cookies toestaan” om te ze te accepteren. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we
alleen functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren aanpassen door op ‘voorkeuren
aanpassen’ te klikken.
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Zie ook onze Privacy Policy en ons Cookiebeleid. Maak hieronder de keuze welke cookies je wilt gebruiken.
Geniet van de perfecte grillresultaten van de Tefal OptiGrill+ XL GC7228. De contactgrill is voorzien van kooksensor en deze stemt de grilltijd af op de dikte van het ingrediënt.
Maak koken eenvoudig met de verschillende programma's
Doordat dit grillapparaat 9 automatische programma's heeft, wordt gevarieerd koken een eitje. Bereid eenvoudig en perfect je burger, vlees, tosti, worst, vis, zeevruchten, kip, spek of varkensvlees gaar met de Tefal OptiGrill+ XL. Het grilloppervlak is geschikt voor 6 tot 8 stukjes vlees. Doordat de indicator een signaal en een kleur aangeeft, weet je precies wanneer het stukje vlees rood, medium of doorbakken is.
Verschillende temperatuurniveaus van de contactgrill
De OptiGrill heeft ook een handmatige modus met 4 instelbare temperatuurniveaus waarmee je ieder ingrediënt kunt grillen, bijvoorbeeld groente of fruit. Met de ontdooifunctie is het mogelijk bevroren ingrediënten direct onder de grill te bereiden. Wil de ene liever rood gebakken en de andere medium? Dit is geen probleem, je kunt tussentijds de grill openen om het gegrilde stuk vlees te verwijderen. Met OptiGrill bereid je voor iedereen het perfecte stukje vlees, van rood tot doorbakken.