Assortiment van ruim 3 miljoen producten
Persoonlijk contact
Max ICT logo
Klantenservice
/
Hoe wilt u bij ons winkelen?
Voor consumenten worden alle prijzen incl. btw getoond. Zakelijke klanten zien de prijzen excl. btw en kunnen meestal btw terugvorderen.
Hoe wilt u bij ons winkelen?
/
Nieuws overzicht

Top 250 Groeibedrijven, Max ICT B.V. hoort erbij en daar zijn we trots op!

21-03-2019

Op 20 maart 2019 is in Ahoy de Top 250 Groeibedrijven gepresenteerd door het Erasmus Centre for Entrepreneurship en NLgroeit.

Over de Top 250 Groeibedrijven

Het Erasmus Center for Entrepreneurship monitort en onderzoekt snelgroeiende bedrijven in Nederland in samenwerking met de Rotterdam School of Management. Elk jaar presenteren zij de resultaten in het Scale-up Dashboard dat is gemaakt van verschillende gegevensbronnen, eigen onderzoek en reeds bestaande databases.

Wanneer kom je in de Top 250 Groeibedrijven?

De Top 250 Groeibedrijven is een overzicht van bedrijven met minimaal 10 FTE en/of minstens 5 miljoen euro omzet. De bedrijven in deze top realiseerden drie opeenvolgende jaren jaarlijks een groei van minimaal 20% in FTE en/of omzet.

En guess what…?!

Met veel trots mogen wij vertellen dat Max ICT B.V. één van de 250 mooie groeiparels is die tot deze top behoort. Max ICT B.V. is dé ICT webwinkel met een assortiment van ruim 3.000.000 producten waaronder servers, notebooks, componenten, harde schijven en desktops.

Met keuze uit ruim 18.000 merken waaronder HP, Intel, Microsoft, Cisco, Lenovo, Asus, Samsung, Zebra, Lexmark, OKI, Western Digital, Supermicro, Kingston, Acer, APC, QNAP, Dell en Adobe biedt Max ICT B.V. zowel zakelijk als consumenten altijd een oplossing op maat. Al ruim 11 jaar opereert Max ICT B.V. in deze markt waarbij innovatie voorop staat. Wij zijn dan ook blij met onze plek in de Top 250 Groeibedrijven van 2019.

Prachtprestatie voor Max ICT B.V. 

In de afgelopen 3 jaar waren de bedrijven uit de Top 250 Groeibedrijven goed voor >40.000 banen. Het segment Wholesale & Retail waarin wij als Max ICT B.V. opereren heeft hierin een stevig aandeel van 18%. De ontvangst van dit keurmerk zien wij dan ook als een groot compliment.

We doen het samen

Namens Max ICT B.V. willen wij alle (ex) collega's, stagiaires, klanten, leveranciers en fabrikanten ontzettend bedanken voor het realiseren van deze prachtige benoeming.


Nieuws overzicht
Zie ook onze Adviseurs en de Koopjescorner
U betaalt bij ons op deze manieren:
iDeal logoPaypal logoCreditcard - Visa logoCreditcard - Mastercard logoCreditcard - American Express logoBancontact logoIn3 - In 3 keer betalen met 0% rente logoCreditClick logoSpraypay logo
Wij zijn aangesloten bij:
Tweakers logoHardware Info logoBeslist logoKieskeurig logo
Dit zijn onze keurmerken:
qshops logoICT waarborg logo